منتدى إسلامي متميز
 
الرئيسيةبحـثالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 طريقة عمل (سلطة الكول سلو ) بالصور

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
إيمانيات
Admin
avatar

تاريخ التسجيل : 17/11/2008
عدد الرسائل : 886

مُساهمةموضوع: طريقة عمل (سلطة الكول سلو ) بالصور    الثلاثاء أغسطس 03, 2010 7:48 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

H E L L O


أزيكم
انا جبتلكم النهاردة طريقة عمل سلطة الكول سلو

زي اللي بتيجي مع كنتاكي بس ألذ واحلى طبعا


وانا صورتلكم الخطوات
وهي الحمد الله خطوات سهلة وبسيطة اووي


طريقة عمل سلطة الكول سلو

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]المقادير [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

*كوب مايونيز أي نوع.

*كوب كرنب أحمر مقطع شرايح.*كوب خس كابوتشا مقطع شرايح.

*1/2 كوب جزر مبشور.

*
1/4 كوب لبن.


*معلقة صغيرة سكر.


* ملح وفلفل حسب الرغبة.


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]صورة المقادير [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
طريقة التحضير[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


اقسمي الكرنب والخس نصين وبعدين قطعيهم شرايح رفيعه
وشيلي راس

الكرنب والخس

وقشري الجزر وابشريه


وبعد كده اخلطيهم كلهم مع بعض

وحطي
المايونيز واللبن والسكر والملح والفلفل


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وقلبي لغاية ما المكونات تتشرب التتبيلة

وحطي السلطة في علبه مقفولة كويس لمدة ساعتين بالثلاجة


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وبعد كده طلعيها من الثلاجة وقديميها

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وبالهنا والشفا


بتمنى السلطة تعجبكم


ومش تنسووا تقيموني






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
H E L L O

أزيكمانا جبتلكم النهاردة طريقة عمل المايونيز
زي الجاهز بالضبط واحلى كمان والله
ومتصور خطوة خطوة وبالتفصيل الممل يلا نبتدي
طريقة عمل المايو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]المقادير [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
*مضرب هرس لو مش متوافر يبأه خلاط عادي .

*بيضة كاملة.

*كوب زيت زيتون_اي زيت نباتي عادي.

*معلقة كبيرة مستردة/خردل_حسب الرغبة.

*معلقة صغيرة عصير ليمون.
*معلقة صغيرة خل أبيض.
*معلقة صغيرة بهارات مشكلة_(فلفل أسود,ملح,بابريكا)

*فص ثوم مدقوق_حسب الرغبة.
*
معلقة كبيرة شطة سايلة
_حسب الرغبة.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]صورة المقادير [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
طريقة التحضير[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

1_نحط البيضة كاملة (الصفار+البياض) في الخلاط
.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

2-نحط معلقة كبيرة مستردة_خردل بيدي طعم حلوو أووي.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

مـــع الــسلامة


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://imanyat.yoo7.com
 
طريقة عمل (سلطة الكول سلو ) بالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى إيمانيات :: الأسرة المسلمة :: المطبخ-
انتقل الى: